Предпазители за токчета - прозрачни и черни

  • Невидими предпазители за токчета - против надраскване и надиране.
  • Ефективно предпазване на новите и коригиране на повредени токчета.
  • Лесно прилагане - фолио, което се свива под въздействието на топлината от сешоар.

Повече детайли

Наличност: няма наличност


Желая известие, когато има наличност

Доставка и плащане

Предназначение: Почти всички любителки на високите токчета са се сблъсквали с неприятния проблем да се върнат вкъщи и да установят, че любимите им чисто нови обувки са опропастени от дупките по тротоарите, уличните шахти или ескалаторите...
Този продукт може да Ви помогне да предпазите или да коригирате вече надраскани обувки с висок или облечен ток. Plastic Fantastic® представляват тръбовидни предпазители, произведени от високотехнологична пластмаса, която прилепва плътно и „запечатва" високите токчета под въздействието на топлина при определена температура - за целта е достатъчно е да се използва дамски сешоар.

 

Начин на употреба:
1. Почистете добре токчетата на обувките и загладете, ако има неравности. Ако използвате прозрачните предпазители,
може да се коригирате надрасканото място с боя в съответния цвят.
2. Изберете подходящия размер предпазители и ги поставете на токчетата, като подрежите дължината им в зависимост от токчетата.
3. Включете сешоара на максимална степен и нагрявайте в продължение на няколко минути, докато предпазителите се свият и прилепнат добре по формата на токчетата. Може да се използва също гореща пара от чайник или друг източник на топлина.
4. Когато установите, че предпазителите са износени и се нуждаят от подмяна, трябва само да направите малък разрез в горната част, да ги издърпате и да поставите нови.

Предпазителите за токчета Plastic Fantastic® се предлагат в 2 цвята - черни и прозрачни.

Съдържание: Всяка опаковка съдържа 2 чифта предпазители Plastic Fantastic® от един цвят в различни размери:

Код на продукта: 4000

  • един за тънки токчета;
  • един за по-широки токчета.

 

 

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

PLASTIC FANTASTIC

Предпазители за токчета - прозрачни и черни <p><strong>Предназначение</strong>: Почти всички любителки на високите токчета са се сблъсквали с неприятния проблем да се върнат вкъщи и да установят, че любимите им чисто нови обувки са опропастени от дупките по тротоарите, уличните шахти или ескалаторите... <br /> Този продукт може да Ви помогне <strong>да предпазите или да коригирате</strong> вече надраскани обувки с висок или облечен ток. Plastic Fantastic® представляват тръбовидни предпазители, произведени от високотехнологична пластмаса, която прилепва плътно и „запечатва" високите токчета под въздействието на топлина при определена температура - за целта е достатъчно е да се използва дамски сешоар.</p> <p> </p> <p><object width="350" height="208" data="http://www.youtube.com/v/YZ6dpax6t4E?version=3&amp;hl=bg_BG&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="src" value="http://www.youtube.com/v/YZ6dpax6t4E?version=3&amp;hl=bg_BG&amp;rel=0" /></object></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Начин на употреба:</strong><br />1. Почистете добре токчетата на обувките и загладете, ако има неравности. Ако използвате прозрачните предпазители, </span><span style="color: #333333;">може да се коригирате </span><span style="color: #333333;">надрасканото място с боя в съответния цвят. <br />2. Изберете подходящия размер предпазители и ги поставете на токчетата, като подрежите дължината им в зависимост от токчетата.<br />3. Включете сешоара на максимална степен и нагрявайте в продължение на няколко минути, докато предпазителите се свият и прилепнат добре по формата на токчетата. Може да се използва също гореща пара от чайник или друг източник на топлина.<br /></span>4. Когато установите, че предпазителите са износени и се нуждаят от подмяна, трябва само да направите малък разрез в горната част, да ги издърпате и да поставите нови.</p> <p>Предпазителите за токчета Plastic Fantastic® се предлагат в <strong>2 цвята</strong> - черни и прозрачни.</p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Съдържание: </strong></span>Всяка опаковка съдържа <strong>2 чифта</strong> предпазители Plastic Fantastic® от един цвят в различни размери:</p> <p><strong>Код на продукта:</strong> 4000</p> <ul type="disc"> <li>един за тънки токчета;</li> <li>един за по-широки токчета.</li> </ul> <p style="text-align: justify;"> </p> <p> </p>
8,33 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2021/2022

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ЕСЕН - ЗИМА 2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Есен - зима 2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal