Salamander SMS Universal Универсален водоотблъскващ препарат

  • Осигурява отлична защита и импрегниране.
  • Предпазва от влага, отблъсква мазнина и мръсотия.
  • Подходящ за гладка кожа, велур, набук и текстилни материали.

Повече детайли

8071

Наличност: На склад

Доставка и плащане

 

Действие: Universal SMS защитава успешно от намокряне и замърсяване изделия от гладка кожа, велур, набук и текстилни материали. Импрегнира и предпазва от влага обувки, чанти и други изделия. Отблъсква мазнината и мръсотията. Препоръчва се и за обувки и дрехи с дишаща мембрана. Ефективно предпазва от поява на петна, които могат да се образуват от попадане на сняг, вода и други течности върху кожените изделия.Най-ефективен при редовна употреба. Подходящ за всички цветове.

Не е подходящ за лакирана кожа.

Начин на употреба: Напръскайте равномерно от разстояние 15–20 см повърхността на обувките, чантата или друго изделие. Изчакайте да изсъхне 30 минути.

Внимание: При вдишване е възможно продуктът да окаже вредно влияние върху здравето. Да се използва само на открито, след това третираното изделие добре да се проветри. Да не се пръска или оставя да изсъхне в затворени помещения. Дразнещ кожата препарат. Вреден за водните организми. Във водна среда може да причини дълготрайни неблагоприятни последици. Изпаренията могат да предизвикат замайване и сънливост. Да се пръска само няколко секунди. Изделията с големи размери да се обработват само на открито, а след това добре да се проветряват.

Флаконът е под налягане. Да се пази от директна слънчева светлина и нагряване над 50оС. Дори след използването му флаконът да не се отваря и да не се изгаря. Да не се пръска срещу открит пламък и нажежени предмети.  Да се пази от запалими източници. Да не се пуши когато препаратът се използва. Да се съхранява в недостъпно за деца място. За да бъде рециклирана, опаковката трябва да бъде напълно изпразнена

Забележка: Пръскането на спрея върху гладки подови повърхности може да предизвика плъзгане.

Опаковка: метален флакон, 300 мл 

Код на продукта: 8071

Производител: Melvo GmbH, Германия

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Salamander

SALAMANDER Professional предлага професионална грижа за обувките чрез широката си гама съвременни защитни, почистващи и поддържащи продукти за обувки.

Висококачествените стелки за обувки на Salamander  – както ортопедични, така и за хигиена и комфорт – осигуряват удобство и усещане за мекота при ходене, коригиране на сводовете и премахване на неприятната миризма в обувките.

Salamander SMS Universal Универсален водоотблъскващ препарат <p> </p> <p><strong>Действие</strong>: Universal SMS защитава успешно от намокряне и замърсяване изделия от гладка кожа, велур, набук и текстилни материали. Импрегнира и предпазва от влага обувки, чанти и други изделия. Отблъсква мазнината и мръсотията. Препоръчва се и за обувки и дрехи с дишаща мембрана. Ефективно предпазва от поява на петна, които могат да се образуват от попадане на сняг, вода и други течности върху кожените изделия.Най-ефективен при редовна употреба. Подходящ за всички цветове.</p> <p>Не е подходящ за лакирана кожа.</p> <p><strong>Начин на употреба</strong>: Напръскайте равномерно от разстояние 15–20 см повърхността на обувките, чантата или друго изделие. Изчакайте да изсъхне 30 минути.</p> <p><strong>Внимание</strong><span style="color: #333333;">: При вдишване е възможно продуктът да окаже вредно влияние върху здравето. Да се използва само на открито, след това третираното изделие добре да се проветри. Да не се пръска или оставя да изсъхне в затворени помещения. Дразнещ кожата препарат. Вреден за водните организми. Във водна среда може да причини дълготрайни неблагоприятни последици. Изпаренията могат да предизвикат замайване и сънливост. Да се пръска само няколко секунди. Изделията с големи размери да се обработват само на открито, а след това добре да се проветряват. </span></p> <p><span style="color: #333333;">Флаконът е под налягане. Да се пази от директна слънчева светлина и нагряване над 50<sup>о</sup>С. Дори след използването му флаконът да не се отваря и да не се изгаря. Да не се пръска срещу открит пламък и нажежени предмети.  Да се пази от запалими източници. Да не се пуши когато препаратът се използва. Да се съхранява в недостъпно за деца място. За да бъде рециклирана, опаковката трябва да бъде напълно изпразнена </span></p> <p><strong><span style="color: #333333;">Забележка</span></strong><span style="color: #333333;">: Пръскането на спрея върху гладки подови повърхности може да предизвика плъзгане.</span></p> <p><strong><span style="color: #333333;">Опаковка</span></strong><span style="color: #333333;">: метален флакон, 300 мл </span></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Код на продукта</strong>: 8071<br /></span></p> <p><strong>Производител</strong>: Melvo GmbH, Германия</p>
11,00 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Есен – Зима 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Есен - зима 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal