Препарат за всички видове кожа Salamander All Combi Увеличаване

Salamander Combi Care Препарат за всички видове кожа

 • Почиства всички видове кожа, синтетични материали и текстил.
 • Защитава и поддържа обувките.
 • Запазва цвета.

Повече детайли

8257

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Предназначение: Препаратът за поддържане на всички видове кожа Combi Care на Саламандър е специално средство, съдържащо силикон, за поддържане на обувки от всички цветови комбинации и материали. То е подходящо за гладка, лачена, велурена кожа, за набук, а също и за синтетични материали и текстил. Защитава, поддържа, подхранва и запазва цвета.

Начин на употруба: Почистената и суха повърхност се напръсква равномерно от разстояние 15 – 20 см. Лачената кожа и кожа тип „браш“ се полират веднага. Гладката кожа се оставя да изсъхне, след това се полира. Велурът се разресва със специална четка или с помощта на гъбката за набук и велур Salamander Quick Mini.

Внимание: Да се използва само на открито или в добре проветриви помещения. Да се пръска само няколко секунди. При вдишване е възможно да окаже вредно влияние върху здравето. Изделията с големи размери да се обработват само на открито, а след това добре да се проветряват. Флаконът е под налягане. Да се пази от директна  слънчева светлина и нагряване над 50° С. Дори след изразходването му флаконът да не се отваря и да не се изгаря. Да не се пръска срещу открит пламък и нажежени предмети. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Пръскането на спрея върху гладки подови повърхности може да предизвика плъзгане.

Състав: масло от жожоба, пчелен восък, флуорокарбонатни смоли, силикон, разтворители, пропан-бутан.

Опаковка: алуминиев флакон, 250 ml

Код на продукта: 8257

Производител: Melvo GmbH, Германия

  ПЛАЩАНЕ

  Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

  При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

  Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

  ДОСТАВКА

  Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

  Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
  0,5-1 кг  
  1-2 кг    
  2-3 кг      
  3-4 кг      
  4-5 кг       
  Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
  Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
  * Към 1.013.2019 г.      

  Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

  При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

  Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

  ОТСТЪПКИ

  При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

  Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

  Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

  Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

  За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

  Salamander

  SALAMANDER Professional предлага професионална грижа за обувките чрез широката си гама съвременни защитни, почистващи и поддържащи продукти за обувки.

  Висококачествените стелки за обувки на Salamander  – както ортопедични, така и за хигиена и комфорт – осигуряват удобство и усещане за мекота при ходене, коригиране на сводовете и премахване на неприятната миризма в обувките.

  Salamander Combi Care Препарат за всички видове кожа <p><span style="color: #333333;"><strong>Предназначение: </strong>Препаратът за поддържане на всички видове кожа Combi Care на Саламандър е специално средство, съдържащо силикон, за поддържане на обувки от всички цветови комбинации и материали. То е подходящо <span> </span>за гладка, лачена, велурена кожа, за набук, а също и за синтетични материали и текстил. Защитава, поддържа, подхранва и запазва цвета.<br /></span></p> <p class="MsoNormal"><span style="color: #333333;"><strong>Начин на употруба:</strong> Почистената и суха повърхност се напръсква равномерно от разстояние 15 – 20 см. Лачената кожа и кожа тип „браш“ се полират веднага. Гладката кожа се оставя да изсъхне, след това се полира. Велурът се разресва със <a href="-scholl/shop.product_details/31/flypage_images.tpl/218.html">специална четка</a> или с помощта на гъбката за набук и велур <a href="-scholl/shop.product_details/31/flypage_images.tpl/221.html">Salamander Quick Mini</a>.</span></p> <p class="MsoNormal"><span style="color: #333333;"><strong>Внимание</strong>: Да се използва само на открито или в добре проветриви помещения. Да се пръска само няколко секунди. При вдишване е възможно да окаже вредно влияние върху здравето. Изделията с големи размери да се обработват само на открито, а след това добре да се проветряват. Флаконът е под налягане. Да се пази от директна  слънчева светлина и нагряване над 50° С. Дори след изразходването му флаконът да не се отваря и да не се изгаря. Да не се пръска срещу открит пламък и нажежени предмети. Да се съхранява на недостъпно за деца място. </span></p> <p class="MsoNormal"><span style="color: #333333;">Пръскането на спрея върху гладки подови повърхности може да предизвика плъзгане.<br /></span></p> <p class="MsoNormal"><span style="color: #333333;"><span style="color: #333333;"><strong>Състав: </strong>масло от жожоба, пчелен восък, флуорокарбонатни смоли, силикон, разтворители, пропан-бутан.</span><span lang="EN-US"> </span></span></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Опаковка: </strong><span>алуминиев флакон, </span>250 ml</span></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Код на продукта</strong>: 8257</span></p> <p><strong>Производител:</strong> Melvo GmbH, Германия<span></span></p> <ol style="margin-top: 0cm;" start="1" type="1"></ol>
  11,92 лв.

  Бюлетин

  Каталог BERKEMANN 2019/2020

  За поръчки по каталога, моля,

  свържете се с нас..

  Каталог ARA Есен – Зима 2019/2020

  За поръчки по каталога, моля,

  свържете се с нас..

  Каталог LEGERO, SUPERFIT Есен - зима 2019/2020

  За поръчки по каталога, моля,

  свържете се с нас..

  За да се свържете с нас

  за въпроси и поръчки по телефона:

  Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

  PayPal