Salamander Четка за набук и велур-комбинирана

 • Почиства всички видове набук и велур.
 • Отстранява различни замърсявания.
 • Възстановява първоначалния вид на кожата.

Повече детайли

8142

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Тройно комбинираната четка за набук и велур на Саламандър почиства, разресва и възстановява първоначалния вид на всички видове набук и велур.

Начин на употреба: Замърсените обувки или други кожени изделия се почистват последователно със:

 1. Четката със синтетични косми –  за отстраняване на петна по кожата и засъхнала кал.
 2. Почистващата гума - за отстраняване на петна и лъскави лекета,  и отново с четката със синтетични косми, за да се почисти отделената мръсотия.
 3. Гумираната четка - за отстраняване на останалия уличен прах. С нея кожата ще се заглади равномерно и тя ще изглежда като нова.

Код на продукта: 8142

Производител: Melvo GmbH, Германия

  ПЛАЩАНЕ

  Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

  При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

  Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

  ДОСТАВКА

  Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

  Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
  0,5-1 кг  
  1-2 кг    
  2-3 кг      
  3-4 кг      
  4-5 кг       
  Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
  Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
  * Към 1.013.2019 г.      

  Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

  При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

  Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

  ОТСТЪПКИ

  При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

  Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

  Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

  Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

  За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

  Salamander

  SALAMANDER Professional предлага професионална грижа за обувките чрез широката си гама съвременни защитни, почистващи и поддържащи продукти за обувки.

  Висококачествените стелки за обувки на Salamander  – както ортопедични, така и за хигиена и комфорт – осигуряват удобство и усещане за мекота при ходене, коригиране на сводовете и премахване на неприятната миризма в обувките.

  Salamander Четка за набук и велур-комбинирана <p><strong><span style="color: #333333;">Действие</span></strong><span style="color: #333333;">: Тройно комбинираната четка за набук и велур на Саламандър почиства, разресва и възстановява първоначалния вид на всички видове набук и велур. <span style="background: lime none repeat scroll 0% 0%;"></span> </span></p> <p class="MsoNormal"><strong><span style="color: #333333;">Начин на употреба: </span></strong><span style="color: #333333;">Замърсените обувки или други кожени изделия се почистват последователно със:</span></p> <ol type="1" style="margin-top: 0cm;" start="1"> <li class="MsoNormal"><span style="color: #333333;">Четката със синтетични косми –  за отстраняване на петна по кожата и засъхнала кал.</span></li> <li class="MsoNormal"><span style="color: #333333;">Почистващата гума - за отстраняване на петна и лъскави лекета,  и отново с четката със синтетични косми, за да се почисти отделената мръсотия.</span></li> <li class="MsoNormal"><span style="color: #333333;">Гумираната четка - за отстраняване на останалия уличен прах. С нея кожата ще се заглади равномерно и тя ще изглежда като нова. </span></li> </ol> <p><strong>Код на продукта</strong>: 8142</p> <p><strong>Производител:</strong> Melvo GmbH, Германия<span></span></p> <ol type="1" style="margin-top: 0cm;" start="1"></ol>
  5,25 лв.

  Бюлетин

  Каталог BERKEMANN 2020/2021

  За поръчки по каталога, моля,

  свържете се с нас..

  Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

  За поръчки по каталога, моля,

  свържете се с нас..

  Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

  За поръчки по каталога, моля,

  свържете се с нас..

  За да се свържете с нас

  за въпроси и поръчки по телефона:

  Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

  PayPal