Relax Unisex - 3/4 чорапи за разширени вени с компресия 18/23 mm

3/4 чорапи с компресия за разширени вени със затворени пръсти.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

 

3/4 чорапи с компресия с мека еластична лента, която поддържа чорапа, без да оказва натиск върху крака. Произведени по последна технология и с най-новите прежди. Изключителната еластична плетка ги прави леки и удобни за носене през целия ден. Градуираната компресия от 18/23 mmHg се препоръчва при лечение на разширени и варикозни вени, сериозни отоци и е идеална за полагане на необходимите грижи след варицектомия и склеротерапия.  Леки, с усещане на коприна, елегантни и подходящи за всякакви случаи.  С антистрес стъпало от бактериостатична прежда. Допълнително антимикробно третиране Sanitized.

Подходящи както за жени, така и за мъже.

 

Компресия:18/23 mmHg
Състав:Полиамид 80%, еластан 20%
Размери:S, M, L, XL
Цвят:черен, естествен

relax size

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Solidea


Relax Unisex - 3/4 чорапи за разширени вени с компресия 18/23 mm <p> </p> <p>3/4 чорапи с компресия с мека еластична лента, която поддържа чорапа, без да оказва натиск върху крака. Произведени по последна технология и с най-новите прежди. Изключителната еластична плетка ги прави леки и удобни за носене през целия ден. Градуираната компресия от 18/23 mmHg се препоръчва при лечение на разширени и варикозни вени, сериозни отоци и е идеална за полагане на необходимите грижи след варицектомия и склеротерапия.  Леки, с усещане на коприна, елегантни и подходящи за всякакви случаи.  С антистрес стъпало от бактериостатична прежда. Допълнително антимикробно третиране Sanitized.</p> <p><span>Подходящи както за жени, така и за мъже.</span></p> <p> </p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td><strong>Компресия</strong>:</td> <td>18/23 mmHg</td> </tr> <tr> <td><strong>Състав</strong>:</td> <td>Полиамид 80%, еластан 20%</td> </tr> <tr> <td><strong>Размери</strong>:</td> <td>S, M, L, XL</td> </tr> <tr> <td><strong>Цвят</strong>:</td> <td>черен, естествен</td> </tr> </tbody> </table> <p><img src="http://www.zakrakata.com/img/cms/relax size.jpg" alt="relax size" height="280" width="450" /></p>
32,50 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2020/2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal