С всяка стъпка тежестта на нашето тяло се прехвърля върху краката ни, те поемат „удара“ и смекчават въздействието му върху тялото. Въпреки това непрекъснато натоварване, много от нас  пренебрегват своите крака.

Затова, следвайки философията на д-р Уилям Шол да работим за здравето, комфорта и благополучието на хората чрез грижа за техните крака, ние сме тук, за да Ви помогнем да се чувствате добре.

При нас ще намерите всичко необходимо, за да бъдете елегантни, без да правите компромис със здравето и удобството на краката си.

Не трябва да живеете в Стара Загора, за да ни позволите да ви помогнем. Достатъчно е да ни се обадите по телефона или изпратите съобщение по електронната поща. Ние ще изпратим по куриер Вашата поръчка.

Настоящата интернет страница представлява каталог на отделни групи от продуктите, които продаваме в нашия магазин. Тази страница се попълва, доразвива и актуализира непрекъснато, за да бъдат включени всички стоки, които предлагаме: стелки, козметика и лечебни средства за крака, чорапи, както и удобни и съвременни обувки на известните марки Scholl, Berkemann, Betula, Clarks, Ara, Rieker, Caprice, Kopitarna.


Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Есен – Зима 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Есен - зима 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal